Бившият нападател и помощник-треньор на ЦСКА Владимир Манчев даде интервю

...
Бившият нападател и помощник-треньор на ЦСКА Владимир Манчев даде интервю
Коментари Харесай

Любимец на Сектор Г: ЦСКА 1948 е един абсурд, внушава се изкуствено разделение сред червената общност

Бившият нападател и помощник-треньор на ЦСКА Владимир Манчев даде изявление за " Тема Спорт ", в което приказва по редица въпроси - дуела с Лудогорец, шампионските упоритости на клуба, раздялата си с " армейците " преди близо година и опитите за основаване на напрежение измежду " алената " общественост.

 Димитър Пенев: При групировката ЦСКА 1948 всичко е подправено
Димитър Пенев: При групировката ЦСКА 1948 всичко е подправено

" Имаме да си връщаме на Лудогорец "

" Надявам се ЦСКА да победи Лудогорец, тъй като не е обикновено толкоз години към този момент да няма триумф против един съответен противник. 16 мача са доста. Но в последна сметка Лудогорец е добър тим. Представи се на равнище в реванша с Жалгирис (4:1) и няма да е по никакъв начин елементарно. Ясно е, че приказваме за класен, умел състав, който постанова едни и същи футболисти дълги години. На това в огромна степен се дължат триумфите на тима. Според мен ЦСКА може да се опълчи с цялостна готовност и себераздаване. В последните няколко мача с Лудогорец успеха бе изцяло постижима. Но дали самостоятелни неточности, дали липса на шанс, дали нещо друго попречиха да се стигне до трите точки. Не е невероятно, само че би трябвало да се направи безукорен във всички връзки мач ".

 ЦСКА и Лудогорец се изправят един против различен в първото огромно дерби за сезона
Сблъсък от най-тежка категория в Първа лига

" Червените " ще се опитат да скапват отрицателната си традиция против " орлите "

" ЦСКА има това, което другите го нямат - публиката. И това е доста скъпо оръжие. Играчите би трябвало да се слеят с ентусиазма и упоритостта на ентусиастите. Нужна е искра, да си повярват в приказките за купа "

" На думи всеки приказва, че ЦСКА би трябвало да е първенец, само че не трябва да се приказва на вятъра. Когато имаш някаква упоритост, тя би трябвало да е подплатена с изявите на терена. Да имаш самочувствие и доста по-голямо предпочитание от това, което се вижда сега, футболистите имат качествата, с цел да са в ЦСКА. Но не трябва да ги демонстрират единствено в един-два мача. Когато даден състезател доближи неизменност в топклуб, какъвто е ЦСКА, тогава може да каже, че е огромен футболист. С една-две мощни срещи няма да останеш в историята и в сърцата на почитателите. Така че тези момчета би трябвало да си повярват и да осъзнаят, че във всеки мач в ЦСКА би трябвало да се потвърждават ".

 Стойчо Стоилов: Изхвърлиха ЦСКА от Лига Европа, с цел да не влезе в групите
Стойчо Стоилов: Изхвърлиха ЦСКА от Лига Европа, с цел да не влезе в групите

" Единият " армейски " тим продължава "

" В последните години ЦСКА е, меко казано, тероризиран на всички фронтове. Говоря най-много като попречване на развиването на клуба по най-различни способи ".

" Беше изработен опит да се внуши изкуствено разделяне посредством основаването на още един клуб. Нормално е, когато създадеш нещо такова, всякакви хора, които не са удовлетворени, да стартират да му симпатизират. Без значение дали са един, двама или пет незабавно стартират да се вършат някакви съпоставки по медиите и внезапно изкарват нещата като че ли, видите ли, ЦСКА е разграничен. Това е несериозно, само че очевидно може да се направи и се прави от избрани хора и кръгове. Защо го вършат, това си е тяхна работа и проблем.

Виждаме, че разполагат с много положителни средства за равнището, на което играят. Но не виждам каква е логиката. За мен е смешно да се обявяват някакви упоритости. Окей, ще влезе този тим във Втора лига, да кажем, че може да влезе и в елита. И след това какво - два клуба с име ЦСКА в Първа лига. Не ми го побира акълът това. Каква е концепцията на цялото това нещо? Защо се прави, по какъв начин считат да съществуват след време? За мен това е парадокс. Но се случват такива неща. Подобна е обстановката и в Румъния, където се появи втори Стяуа, въпреки там драмата да е по-различна. В случая с ЦСКА може би има и някакви други ползи, които прозират, само че ние не ги знаем в елементи и не разбираме дали са стопански или други ".

 Велизар Димитров: 32-ра купа е напълно постижима и действителна цел
Велизар Димитров: 32-ра купа е напълно постижима и действителна цел

" Надявам се да победим Лудогорец в събота "

" Оставете парите настрани, аз не разбирам какво толкоз хората са се вторачили в тази емблема

Отборът в А група ли е? В А група е. На " Армията " ли играе "? На " Армията " играе. Какво ги интересува всякакви хора и медии Гриша Ганчев дали ще даде 3, 5 или 8 милиона? Това е едно непрестанно бла-бла, което се изписва съвсем всеки ден. Следя и пресата, и електронните уеб сайтове и това излиза нещо доста значимо. Ние да си го дъвчем... Колко пари ще се дадат, но за какво, но по какъв начин, но по кое време ще се заплати, но на какъв брой вноски... Не го разбирам това. По-важното е, че ЦСКА съществува, че се прави база, че има някакво развиване, което го нямаше в последните години ".

 Александър Томов: ЦСКА не е изключение за УЕФА и в никакъв случай няма да бъде!
Томов: ЦСКА не е изключение за УЕФА и в никакъв случай няма да бъде!

" Юлиян Инджов е отговорен за всичко "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР