Бившият началник на военновъздушните сили Джеф Нучетели споделя спомените си

...
Бившият началник на военновъздушните сили Джеф Нучетели споделя спомените си
Коментари Харесай

Мистериозно НЛО виси над военна база в Калифорния

Бившият шеф на военновъздушните сили Джеф Нучетели споделя спомените си за тайнствен случай с НЛО, станал през 2003 година над военновъздушната база Ванденберг в Калифорния. Събитията от този ден се разкриват в елементи в настоящите чувания в Конгреса.

ПРез 2003 година въздушните патрули се натъкват на нещо невъобразимо - голям червен светещ квадрат с размерите на футболно игрище. Нучетели си спомня по какъв начин „ пъкълът се развихри “, когато обектът се доближил до базата.

„ Идва право против нас. Идва право към нас. Сега е тъкмо тук “, викаха ужасени по радиото патрулиращите.

Нучетели акцентира, че тези офицери са експерти, подготвени наблюдаващи, които чудесно схващат въздушните обекти. При идването си на местопроизшествието Нучетели разпита очевидци, в това число минимум шестима патрулни офицери от Военновъздушни сили на Съединени американски щати.

„ Те описаха обекта като идващ се безредно, ставайки по-ярък с приближаването си и по-късно ненадейно изхвърчал, откакто спрял на контролно-пропускателен пункт “, сподели той.

Конгресът и военните не престават да проверяват случая, оспорвайки общоприетите пояснения и повдигайки публичната угриженост по отношение на съществуването на незнайни феномени в нашето въздушно пространство.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР