Бившият на Емануела Митко Динев е натровил сина си Димитър.

...
Бившият на Емануела Митко Динев е натровил сина си Димитър.
Коментари Харесай

Бившият на Емануела натровил сина си! Социалните го метнаха

Бившият на Емануела Митко Динев е натровил сина си Димитър. Това твърди HotArena, базирайки се на обществени служащи.

При тях е постъпил сигнал от майката на Мити. В него певицата разказва извънредно безконтролно държание от страна на таткото. Ето и каква е историята. Миналата седмица наследникът на семейството Диневи е взел при себе си малчугана. 3-годишният Митко имал нетърпимост към няколко типа храни, измежду които са яйцата. Майка му Емануела даже е удостоверила този факт, като е извадила медицински проучвания. Въпросните резултати, потвърждаващи казуса, са връчени и на бащата, с цел да е информиран и да ги има поради и да не разрешава да попадат в устата на хлапето. На пръв взор това е напълно обикновена задача, само че не и за Митко Динев.

След като върнал преди дни детето при неговата мама, се оказало, че всеки ден е тъпчел наследника си с яйца. Последствията са неприятни за дребното дете – Мити е почнал да повръща и е откаран незабавно при доктор. Съвсем разумно след случилото се е обезпокоената Емануела да подаде сигнал до обществените служби.

Митко Динев нееднократно е потвърдил неспособността си да бъде родител и да се грижи за сина си. През миналите години съвсем всички пъти, в които е взимал дребния при себе си, нито една вечер не е прекарал с него, а го е оставял на особено наета за задачата бавачка. Не е стоял над леглото му, с цел да го приспива като същински татко, а вместо това е предпочитал да си развява свободията из нощните заведения.

Нещо повече – Мити неколкократно се е прибирал болен след уикендите, прекарани със своя баща. Историята помни по-сериозен случай от предходната година, при който детето също е било признато по неотложност в болничното заведение.

След като още веднъж се стигна до това неприятно състояние, на Емануела всякога ще й се свива корема от терзание, когато поверява обичаното си създание в явно несигурните лапи на татко му Митко Динев, чието безконтролно отношение към почтеното създание въобще не се трансформира към по-добро.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР