Бившият на Десислава Благой Найденов се похвали с чисто нова

...
Бившият на Десислава Благой Найденов се похвали с чисто нова
Коментари Харесай

Още един ВИП стана висшист

Бившият на Десислава Благой Найденов се похвали с чисто нова тапия за висше обучение. Боксьорът изненадващо не е приключил Националната спортна академия като множеството спортисти, а Висшето учебно заведение по агробизнес и развиване на районите, което се намира в Пловдив. Частният ВУЗ е учреден преди към 30 години и приготвя икономисти и агробизнесмени. Дали Найденов ще тръгне по пътя на гаджето на Преслава и ще си направи градини с плодни дръвчета в провинцията или просто ще прибере дипломата в чекмеджето, само че ще написа в CV-то си, че има висше, Hotnews.bg ще следи.

Той става следващият прочут, който има право да се хвали, че е магистър или бакалавър. Нора Недкова има диплома за бакалавър по маркетинг от Нов български университет, въпреки да се мълви, че няма и един ден наличие на лекции и извършения. Джулиана Гани е измежду най-ярките доказателства за това, че не е значимо какво имаш в главата си, а по какъв начин го представяш пред хората. Дългокраката силиконова бомба е съумяла да мине цели три курса на образование в Аграрния университет в Пловдив.

Понастоящем тя постоянно акцентира, че има „ три висшета”.Плеймейтката Златка Димитрова вечно ще остане в историята на „ ВИП Брадър” с „ откритието”, че Англия е столица на Англия, а Босна –на Сърбия. Но макар че „ прозренията” й са неуместни, тя също може да се похвали с тапия за висше обучение. Тя е приключила финанси в Бургаския свободен университет. Жени Калканджиева и Наталия Гуркова имат юридическо обучение с тапия от Югозападния университет в Благоевград. Мис Плеймейт 2016 Ася Капчикова е последователка на Талес и има тапия по философия от най-престижното висше учебно заведение в България – СУ „ Климент Охридски”.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР