Бившият на Алекс Богданска - Дани Петканов, не е на

...
Бившият на Алекс Богданска - Дани Петканов, не е на
Коментари Харесай

БРУТАЛНО!! Дани Петканов в несвяст: Никога не съм получавал подобна обида от жена!

Бившият на Алекс Богданска - Дани Петканов, не е на себе си и не може да преглътне това, което са му предизвикали. А точно - зверска засегнатост, освен това изречена от дами. Две девойки, с които той се срещнал инцидентно в столицата.

" Никога не съм получавал сходна засегнатост от жена до момента и се чудя дали това беше персонално към мен, или просто заигравка поради моята забележка към двете. Но е реалност, че мъжкото ми его и достолепие се почувстваха смачкани като хлебарки ", призна Петканов.

И описа, че е видял двете гърли, които оживено си говорели нещо и се наричали една друга " брат ". Той се спрял при тях, заговорили се и той ги попитал дали може да им бъде третия брат... а те го " заклали " с новината, че ще го вземат за... тяхна сестра.

" Ей това като го чух и полудях. Гледам се и се запитвам - абе, аз да не им приличам на мека китка?! ", ошашавен е Дани.

Той обаче не повдига въпроса за новия другар на някогашната си жена Александра Богданска. Както знаем, той се споделя Мартин и сега двамата даже са на обща отмора в Тайланд.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР