Бившият модел на "Плейбой" Карън Макдугъл се извини на първата

...
Бившият модел на "Плейбой" Карън Макдугъл се извини на първата
Коментари Харесай

Плеймейтка: Тръмп се опита да ми плати след секс

Бившият модел на "Плейбой " Карън Макдугъл се извини на първата дама на Съединени американски щати за десетмесечната връзка, която твърди, че е имала с президента Тръмп. Каза, че след първия път, когато са правили секс, той предложил да й заплати.

В изявление за шоуто на Андерсън Купър по Си Ен Ен, излъчено нощес, Карън Макдугъл съобщи, че Тръмп се е опитал да й заплати след първата им среща за секс, станала в хотел "Бевърли хилс " през 2006 година Макдугъл сподели, че двамата са имали "интимно " прекарване, а след това Тръмп желал да й даде пари. Тя не знаела по какъв начин до одобри това, само че отказала, като му обяснила, че "не е такова момиче ".

Прибирайки се от хотела, плакала, мислела, че към този момент няма да види Тръмп, само че откакто той й се обадил, се съгласила да излиза на срещи с него.

Говорейки за Тръмп, Макдугъл няколко пъти го разказа като "много обаятелен " и "мил ". Тя сподели, че връзкатан им траяла към 10 месеца, до април 2007 година, когато тя скъсала, тъй като изпитвала възприятие на виновност. Макдугъл сподели, че имала усеща към Тръмп, само че връзка "я съсипвала ".

Тръмп се дами за брачната половинка си Мелания през 2005 година, синът им Барън е роден през 2006 година Попитана от водещия на шоуто какво би споделила на Мелания Тръмп, Макдугъл сподели, че би й се извинила и че ни би желала някой да постъпи по този начин с нея.

Белият дом сподели, че Тръмп отхвърля да е имал връзка с Макдугъл, допълват от Българска телеграфна агенция. Във вторник тя подаде иск против компанията притежател на таблоида "Нешънъл инкуайърър ", която по думите й е платила 150 000 $ по време на предизборната акция на Тръмп, с цел да има екслузивни права върху историята й, само че по този начин й не е разгласила нищо.

Сега Макдугъл желае съдът да анулира контракта, твърди юрист на Тръмп, взел участие скрито в диалозите сред модела и компанията притежател на таблоида "Американ мидиа инк. " Компанията сподели, че от 2016 година Макдугъл е имала право да приказва за връзката си, а договорът разрешава на компанията да реши дали да разгласява историята й.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР