Бившият ММА боец Станислав Недков-Стъки коментира инцидента, при който се

...
Бившият ММА боец Станислав Недков-Стъки коментира инцидента, при който се
Коментари Харесай

Стъки: Време е да се регулират местата за спиране на нарушители от патрулиращи полицаи

Бившият ММА войник Станислав Недков-Стъки разяснява случая, при който се заби с колата си в патрулка на Околовръстния път в София, осведоми Нова телевизия. При злополуката бяха ранени двама служители на реда, единият от който към момента е под лекарско наблюдаване.

 Станислав Недков-Стъки блъсна патрулка, двама служители на реда са ранени
Станислав Недков-Стъки блъсна патрулка, двама служители на реда са ранени

Инцидентът е станал на " Симеоновско шосе "

Пред камерата на " Здравей, България ", Стъки раказа по какъв начин е станал ударът. В едно от платаната за придвижване униформените били спрели автомобил на извършител, минал на червен светофар. Спортистът пък се опитвал да се качи на Околовръстното шосе от бул. " Симеоновско шосе ". Видял патрулката, само че помислил, че тя се движи, защото била с включен буркан.

" Не бива да търсим виновност у никого, а да си извлечем поучения ", разяснява Стъки. Той акцентира, че защитният колан го е избавил от съществени пострадвания. Полицаите пък потърпевши, тъй като били ударени от откачилите се при удара камери от задното стъкло.

" Време е да се контролират местата за прекъсване на извършители от патрулиращи служители на реда ", сподели още ММА боецът. Той е безапелационен, че ще си понесе следствията от случилото се като заплати формирания му акт.

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР