Бившият младежки национал на Франция Кристиан Наде може да се

...
Бившият младежки национал на Франция Кристиан Наде може да се
Коментари Харесай

Френски футболист смлял от бой гаджето, грози го затвор

Бившият юношески национал на Франция Кристиан Наде може да се озове зад решетките поради ужасяващото си държание. Срещу него има повдигнати шест обвинявания от към този момент някогашната му другарка и фамилията ѝ.

Три от тях са за побой над гаджето му Лора Кенеди, което към този момент го е напуснало, едно е опасност за похищение на 11-месечното бебе на двойката, а две са за нанасяне на телесни повреди на бащата и майката на въпросната жена.

Тези прегрешения на 33-годишния футболист на шотландския Дъмбартън са станали сред 5 декември предходната година и 11 март тази година. Той към този момент се яви пред съда и изрично отхвърли да е направил всяко едно от действията, за които е упрекнат, само че за негово злощастие има очевидци, които настояват противоположното.

Окончателната му присъда се чака да стане ясна през май и в случай че бъде приет за отговорен по всички обвинявания, ще лежи в пандиза. Той може да го избегне, в случай че се признае за отговорен и подписа съглашение с обвиняването, каквото предложение към него към този момент има отправено.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР