Бившият младежки национал на България Тихомир Димитров ще продължи кариерата

...
Бившият младежки национал на България Тихомир Димитров ще продължи кариерата
Коментари Харесай

Бивш футболист на Лудогорец ще играе за предпоследния в четвърта дивизия на Италия

Бившият юношески национал на България Тихомир Димитров ще продължи кариерата си в италианската Серия D, откакто към този момент изигра първи мач за отбора на Кастровилари. Новият тим на българския централен бранител е в сложна обстановка в поток I на четвърта дивизия в Италия, защото е на предпоследната 17-а позиция в класирането.

Димитров, който е младеж на Левски преди да премине в школата на Лудогорец, дойде в Кастровилари дни преди мача с Каничати, само че треньорът реши, че е в положително положение и го пусна да играе.

От 2016-а година централният защитник е част от клуба в Разград, играл е при юношите (младша възраст), при 19-годишните, както и във втория тим. За първия отбор на Лудогорец има три мача, а през останалата част е ритал във Втора лига. През лятото се реалокира в Спортист (Своге), само че там също не съумя да се наложи и през зимата се стигна до раздялата му с клуба.

В дребния град в провинция Калабрия връх във футболната история са четири следващи сезона в Серия С. в този момент задачата пред българския защитник и неговите съотборници е да запазят мястото си в Серия D.

Преди няколко дни още един български футболист се реалокира в четвъртото равнище на футбола на Апенините. Нападателят Виктор Янев през уикенда дебютира за Ротонда, също от Калабрия, откакто есента му беше цялостна с 21 попадения за Несебър в Югоизточната Трета лига.
 Боби Цонев съумя да осъди китайци
Боби Цонев съумя да осъди китайци

Заради неизплатени заплати
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР