Бившият министър на вътрешните работи Калин Стоянов ще бъде втори

...
Бившият министър на вътрешните работи Калин Стоянов ще бъде втори
Коментари Харесай

Калин Стоянов e втори в листата на коалиция Движение за права и свободи - Ново начало в Бургас

Бившият министър на вътрешните работи Калин Стоянов ще бъде втори в листата на коалиция " Движение за права и свободи - Ново начало " в Бургас на вота на 27 октомври. Това разгласи пред публицисти лидерът на кандидат-депутатската листа на групировката в Бургас Исмаил Осман. Формацията записва цялостна листа от 28 претенденти за народни представители във Втори Многомандатен изборен регион Бургас.

Исмаил Осман дефинира Калин Стоянов като " човек, който направи за толкоз малко време доста неща за чиновниците на Министерство на вътрешните работи, в сравнение с други дългогодишни министри и шефове ". Той показа и други имена в листата на обединението, измежду които са Хюсеин Хафъзов, Мирем Дервиш, Татяна Арнаудова и Михаил Михов. В листата също участват имена на трима кметове от община Руен, добави Осман, предава Българска телеграфна агенция.

В Деня на Независимостта на България в цялата страна ще се записват листите на коалиция " Движение за права и свободи - Ново начало ", разгласи Исмаил Осман. " С това демонстрираме, че сме за страната, за държавността и почитаме обичаи, традиции и национални празници ", сподели той. По думите му това е знак след изборите политическите обединения да се обединят в основаването на постоянно държавно управление.

Кампанията ни ще бъде градивна, няма да навлизаме в компромати и фейсбук борби, уточни Осман. По думите му групировката ще обиколи всички вероятни обитаеми места и ще беседва с живущите.

На въпрос кое е достоверното Движение за права и свободи, Осман отговори: " От над 20 години членувам в Движение за права и свободи. Преди два месеца започнаха процесите в партията, само че отново останах в нея. Така наречените " хора от достоверно Движение за права и свободи " споделиха, че партията е открадната от Делян Пеевски. Няма такова нещо, тъй като Пеевски беше номиниран от всички структури по време на цикъла от конференции и беше определен единомислещо ".

" Движение за права и свободи - Ново начало " е за хората, ще работим и ще бъдем до тях, съобщи пред публицисти регионалният координатор на групировката Христо Широков. По думите му това е посланието на обединението за идните избори.

Делян Пеевски отново води листа в Благоевград. Той е лидер на листата от 22 претенденти за депутати от " Движение за права и свободи - Ново начало ". Документите в РИК внесе кметът на Белица Радослав Ревански.

" Има едно Движение за права и свободи. Амбицията ни е да запазим резултата от последните избори и това да помогне да имаме устойчиво държавно управление, с цел да излезем от рецесията и да не вървим през три месеца на нови избори ", сподели Ревански.

На второ място след Пеевски е сегашната депутатка Фатима Йълдъз.

Пеевски е лидер и на листата в Хасково.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР