Бившият министър на вътрешните работи Калин Стоянов ще бъде втори

...
Бившият министър на вътрешните работи Калин Стоянов ще бъде втори
Коментари Харесай

Калин Стоянов е втори в листата на ДПС - Ново начало в Бургас

Бившият министър на вътрешните работи Калин Стоянов ще бъде втори в листа та на обединението „ Движение за права и свободи – Ново начало “ за Бургас на идните избори на 27 октомври. Това заяви Исмаил Осман , лидер на листа та на групировката в този изборен регион. Днес обединението е записала цялостна листа с 28 претенденти за народни представители във Втори многомандатен изборен регион - Бургас, написа Дунав мост .

Осман дефинира Стоянов като " човек, който за малко време е постигнал повече за чиновниците на Министерство на вътрешните работи, в сравнение с доста други министри с дълготраен опит ". Той също по този начин показа останалите претенденти в листа та, измежду които са Хюсеин Хафъзов, Мирем Дервиш, Татяна Арнаудова и Михаил Михов. Освен това, в листа та има и трима кметове от община Руен.

Исмаил Осман разгласи, че на Деня на Независимостта на България коалиция „ Движение за права и свободи – Ново начало “ ще записва своите листи в цялата страна. „ Това е алегорично – ние поддържаме държавността и почитаме традициите, обичаите и националните празници “, означи той. По думите му след изборите би трябвало да се сътвори постоянно държавно управление с обединени старания на всички политически сили.

Кампанията на обединението ще бъде позитивна, без компромати и без присъединяване във „ фейсбук борби “, съобщи Осман. Той акцентира, че групировката ще посети всички вероятни обитаеми места и ще се срещне с хората, с цел да разиска техните потребности.

На въпрос по отношение на достоверността на Движение за права и свободи , Осман отговори, че е член на партията повече от 20 години. „ Процесите в партията започнаха преди два месеца, само че аз останах в нея. Така наречените „ хора от достоверното Движение за права и свободи “ настояват, че партията е била завладяна от Делян Пеевски. Това не е правилно. Пеевски беше номиниран единомислещо от всички структури по време на конференциите ", акцентира той.

Областният координатор на обединението, Христо Широков, също изрече своето виждане пред публицисти, като съобщи, че обединението ще работи интензивно за ползите на хората. „ Нашето обръщение е ясно – ще бъдем до хората и ще работим за тях “, сподели той.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР