Бившият министър на отбраната на САЩ при Бил Клинтън, Уилям

...
Бившият министър на отбраната на САЩ при Бил Клинтън, Уилям
Коментари Харесай

Бивш шеф на Пентагона: Миротворец между Иран и САЩ може да стане Путин

Бившият министър на защитата на Съединени американски щати при Бил Клинтън, Уилям Коен съобщи в ефира на CNBC, че съгласно него съветският президент може доста добре да се намеси в борбата сред Съединени американски щати и Иран и да играе ролята на миротворец. И сходна вероятност го прави оптимист.

Руският президент Владимир Путин може да посредничи за разрешаване на напрежението сред Съединени американски щати и Иран. Това съмнение беше изразено в CNBC от някогашния министър на защитата на Съединени американски щати при Бил Клинтън, Уилям Коен, написа "Поглед инфо ".

„ Мисля, че президентът Путин ще се опита да се намеси и да играе ролята на миротворец “, цитира го CNBC в своята публикация. „ Мисля, че Путин ще се намеси и ще каже: „ Дай ми го, Доналд, ще реша този проблем вместо теб. “

Както отбелязва създателят на публикацията, Русия неотдавна ускори връзките си с Иран и си завоюва позиция в тази страна, която Съединени американски щати смята за отхвърлена страна.

Освен това Путин би трябвало да се срещне с немския канцлер Ангела Меркел в събота, а също неотдавна се срещна с френския президент Еманюел Макрон. Германия и Франция се пробват да поддържат нуклеарната договорка с Иран от 2015 година

"Донякъде съм оптимист, че Русия ще се намеси като миротворец ", съобщи Коен, представен от CNBC.

Той също по този начин счита, че присъединяване на Русия може да докара до евакуиране на Съединени американски щати от Ирак, което ще помогне на Кремъл да ускори наличието си в тази страна - както в Сирия след изтеглянето на американските войски.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР