Бившият министър на околната среда и водите в кабинета на

...
Бившият министър на околната среда и водите в кабинета на
Коментари Харесай

Борислав Сандов: Ако затваряш замърсяващи предприятия, свързани с Ковачки, те уволняват

Бившият министър на околната среда и водите в кабинета на Кирил ПетковБорислав Сандов написа пост във Фейсбук страницата си , в който разгласи, че шефът на Регионална инспекция за опазване на околната среда Стара Загора е била уволнена през днешния ден.

По думите му повода за това решение е затварянето на Топлоелектрическа централа Брикел, която е обвързвана с предприемача Христо Ковачки и която съгласно Сандов, замърсява околната среда. 

" И вторият шеф, затворил централа на Ковачки, през днешния ден е бил заменен ", написа той.

Според него уволнението на към този момент някогашния началник на РИОСВ Хасково е станало по същата причина, само че поради затварянето на Топлоелектрическа централа Марица 3. 

Целият пост: 

И вторият шеф, затворил централа на Ковачки, през днешния ден е бил заменен. Директорът на Регионална инспекция за опазване на околната среда Стара Загора, затворила Топлоелектрическа централа Брикел, е била уволнена, тъкмо както стана с шефът на Регионална инспекция за опазване на околната среда Хасково, която затвори Топлоелектрическа централа Марица 3 (Димитровград). Явно да затваряш замърсяващи предприятия, изключително свързани с Ковачки, не е потребно за кариерното развиване в Министерство на околната среда и водите.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР