Бившият министър на младежта и спорта Красен Кралев ще е

...
Бившият министър на младежта и спорта Красен Кралев ще е
Коментари Харесай

Радостин Василев: Първият министър в затвора ще бъде Красен Кралев

Бившият министър на младежта и спорта Красен Кралев ще е първият от последното държавно управление на ГЕРБ, който ще влезе в пандиза. Това косвено съобщи актуалният състезателен министър Радостин Василев в предаването на Сашо Диков „ ЕвроДикоф " по телевизия „ Евроком ".

Макар да не загатна съответно име, Василев ясно даде да се разбере, че приказва за предшественика си, оглавявал ММС в два мандата (2014-2017 и 2017-2021 г.):

„ Първият министър, който ще влезе в пандиза, е някогашен състезателен министър. Независимо от това, че в този момент няма прокуратура, неговото състояние е неспасяемо. По линия на злоупотреби... Неспасяемо е. Ако в „ Автомагистрали " има по какъв начин да се измъкнат, при мен няма по какъв начин да стане това. Той има уеб сайтове. Мисли си, че като поръчва да се написа против мен, нещо ще промени. Напротив!

Аз този мач го играя от 15 години с футбола и със спорта. Знам им маниерите. Не! Този състезателен министър ще бъде напълно скоро задържан. За редица дейности - от занемареност до неизгодни покупко-продажби. Неизгодни контракти за страната. Побиват го тръпки от мисълта. Може до Горанов да не стигнат, Бойко Борисов го арестуваха за 24 часа...

Но тук аз съм се заел да установя какво е направено и по мои предварителни оценки, дал съм естествено всичко на органите, няма избавление. Ако има страна и минимална правдивост, този човек не може да бъде в Народното събрание, той не може да се разхожда свободно по улиците. "

По собствен адрес министърът от квотата на Има Такъв Народ в кабинета на четворната коалиция съобщи:

„ Аз знам какво върша и кой съм. Не съм неизвестен пингвин, появил се в ММС, без да знае за какво е там. Аз съм един от най-неприятните на статуквото министри. Нищо не може да ме отклони от пътя да се съблюдава законът. Има нападателни способи на офанзиви, напън към мен от страна на избрани хора. Даже сутринта са ми разлепили плакати из София, на които написа: „ Убиецът на спорта ".

Едни медии, комфортни на предходното ръководство, са го разгласили. Мачът е неравномерен за тях, тъй като ще го изгубят. Няма късмет да продължи това, което е било. Тези хора, които финансират тези неща, не могат да се оправят с мен. Не могат да се договорят с мен. И това ги кара да вършат такива жалки опити. Нищо не може да ме уплаши и да ме отклони от това, което съм решил да направя. "
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР