Бившият министър на икономиката и ексдепутат от ГЕРБ Делян Добрев

...
Бившият министър на икономиката и ексдепутат от ГЕРБ Делян Добрев
Коментари Харесай

Делян Добрев е приет в болница с коронавирус

Бившият министър на стопанската система и ексдепутат от ГЕРБ Делян Добрев е признат в болница с ковид.

Преди ден от партията на премиера Бойко Борисов оповестиха публично водачите на листите си и от това се разбра, че Добрев се завръща в дейната политика, откакто подаде оставка като народен представител през 2019 година. Сега той още веднъж е лидер на ГЕРБ в Хасково.

В понеделник обединението ГЕРБ-СДС записва листата си в Хасково в отсъствието на Добрев. Именно по този начин се разбра, че той е диагностициран с ковид и е настанен в лечебно заведение.

" За да няма спекулации, желая да оповестя, че лидерът на листата и регионален координатор на ГЕРБ-Хасково Делян Добрев е с Covid- 19. В момента е настанен в Хасковската болница и се лекува там. Надявам се, че скоро ще оздравее ", разгласи общинският координатор на ГЕРБ Хасково Станислав.

През 2019 година, след един несполучлив опит, Добрев подаде оставка като народен представител и този път тя бе призната. До това се е стигна след обява на " Биволъ ", от която се схваща, че доближени до него са пазарували жилища в София на ниски цени. Тогава ставаше дума за хасковския " дрийм тийм ", станал прочут през 2017 година. Става дума за абсурда " Кумгейт ", при който Елена Йончева изнесе данни, че Добрев назначава свои родственици в община Хасково, а той дефинира назначенията като " дрийм тийм ". По мотив " Кумгейт " Добрев неотдавна осъди на първа инстанция Йончева за клюка.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР