Бившият министър на икономиката и ексдепутат от ГЕРБ Делян Добрев

...
Бившият министър на икономиката и ексдепутат от ГЕРБ Делян Добрев
Коментари Харесай

Делян Добрев осъди Елена Йончева за клевета

Бившият министър на стопанската система и ексдепутат от ГЕРБ Делян Добрев е осъдил на първа инстанция евродепутата от Българска социалистическа партия Елена Йончева за клюка. Делото е поради абсурда " Кумгейт ", при който Йончева изнесе данни, че Добрев назначава свои родственици в община Хасково.

Решението за осъждането на Йончева е на Районен съд София и е за нанесени неимуществени вреди, изразяващи се в уронване на положителното име на Делян Добрев в обществото и целенасоченото му злепоставяне, в резултат на поредност от изявления в медиите и в Народното събрание.

Според решението Йончева би трябвало да заплати на Делян Добрев 7 хиляди лв., както и разноските по делото в размер на 589 лева, оповестява бТВ.

" Осъдих Елена Йончева за клеветническите ѝ изказвания, за черната акция, с която накърни освен моето име и работата ми, само че засегна и хилядите почтени хора от Хасково, които работят за ГЕРБ. Месеци наред аз и моето семейство бяхме подложени на унижения, които по никакъв метод не кореспондираха с истината. Заради изказванията ѝ десетки почтени хора понесоха удари, които не заслужаваха и търпяха клеветите на Елена Йончева, единствено тъй като тя преследваше своите персонални цели ", написа във Facebook самият Добрев, който сега е регионален координатор на ГЕРБ в Хасково.

" Винаги съм вярвал в българското правораздаване! Както имам вяра в това, че всяка клюка би трябвало да бъде жигосана като най-позорен акт ", написа още той.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР