Бившият министър на финансите Владислав Горанов се е прибрал от

...
Бившият министър на финансите Владислав Горанов се е прибрал от
Коментари Харесай

Влади Горанов се върна от Сърбия, дава показания

Бившият министър на финансите Владислав Горанов се е прибрал от Сърбия към 15:00 часа през днешния ден. Той дава сведения пред чиновници на Министерство на вътрешните работи на граничния пункт " Калотина ", заяви БНР.

На същия пункт преди два дни на Владислав Горанов не беше разрешено да мине границата, защото се оказа, че управляваният от него джип е търсен от Интерпол.

Владислав Горанов опитал да напусне страната с кола, оповестена за търсене. Впоследствие Горанов го направи с различен автомобил. Пред кореспондент на " Хоризонт " някогашният финансов министър изясни, че колата е чисто нова и е купена на лизинг от фирма-вносител на съответната марка.

От въпросната компания допълниха, е става дума за така наречен " клониране " на кола, което се счита за честа процедура при обири.
Свързани вести Екшънът с Горанов: Бивш народен представител от ГЕРБ му услужил с колата си Излязоха детайлности за екшъна с Горанов, ето какво се случва с автомобила му Атанас Фурнаджиев: Колата на Горанов е постоянна, клонирана е и клонингът се търси Цирк! Владислав Горанов избяга с търсена кола
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР