Бившият ми мъж ни заплашваше, но не допусках, че може

...
Бившият ми мъж ни заплашваше, но не допусках, че може
Коментари Харесай

Пребитата с кози крак жена може да остане сляпа, а поръчителят на побоя е на свобода

Бившият ми мъж ни заплашваше, само че не допусках, че може да се случи сходно безчовечие, споделя Стефка Терзийска

Безвъзвратно е изгубено зрението на едното ми око, само че лекуването продължава и ще е доста дълго, с цел да не се стигне до зараза и да не се съобщи на здравото ми око. Това сподели пред Нова телевизия Стефка Терзийска, която бе пребита с кози крайник Благоевград. Тя показа, че се опасява за живота си, тъй като е хванат единствено нападателят, а не поръчителят. 

Жената е с тежки пострадвания. Тя е към този момент вкъщи, само че върви всеки ден в болничното заведение. Според нея гарант на побоя е някогашният й мъж, който неведнъж я е заплашвал.

„ По-добре съм, само че имам мощни болки в главата и краката след зверските удари. Любовта на околните ми е най-хубавото лекарство. Физически обаче съм в начален стадий на възобновяване. Дори самите разкъсвания не са зараснали изцяло. Ходя непрекъснато в болничното заведение. Това ще продължи месеци наред “, споделя Стефка. 

„ Бившият ми мъж ни заплаши последно при започване на септември. Не съм допускала, че може да се случи сходно безчовечие. Надявам се, че казусът няма да бъде потулен ”, прибавя тя. 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР