Бившият мениджър на Тотнъм Андре Вилаш-Боаш изрази мнение, че по

...
Бившият мениджър на Тотнъм Андре Вилаш-Боаш изрази мнение, че по
Коментари Харесай

Бивш треньор на Бейл: При мен не се контузваше толкова

Бившият управител на Тотнъм Андре Вилаш-Боаш изрази мнение, че по времето, когато той бе треньор на Гарет Бейл при „ шпорите “ уелският национал не е имал толкоз травми. Нападателят мина Реал Мадрид на 1 септември 2013 година. Тогава за него „ белите “ броиха 100 милиона евро. Откакто обаче мина „ Сантиаго Бернабеу “ Бейл е преследван от контузии, които не му разрешават да разгърне наличния си капацитет.

„ Бейл не се контузваше толкоз, когато аз му бях треньор. Това бе по този начин просто тъй като му давах повече време за отмора. Беше доста значим за мен футболист и него процедирахме, както в този момент прави Реал с Роналдо. В Реал с Бейл нещата не се получават по този начин, тъй като се бърза повече “, сподели Вилаш-Боаш.

Запитан за сътрудника си от Кралския клуб – Зинедин Зида, португалецът изясни: „ Допада ми по какъв начин играе Мадрид. Начинът, който е пресиран, не ми се вижда обективен. Когато си спечелил Шампионската лига в две следващи години, не би следвало да се постъпва по този начин. Честно казано е съвършен за Реал Мадрид “.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР