Бившият мениджър на Михаел Шумахер Вили Вебер разкри, че преди

...
Бившият мениджър на Михаел Шумахер Вили Вебер разкри, че преди
Коментари Харесай

Михаел Шумахер мечтаел да изведе сина си до Формула 1

Бившият управител на Михаел Шумахер Вили Вебер разкри, че преди трагичния ски случай, който претърпя, седемкратният международен първенец във Формула 1 е възнамерявал да изведе своя наследник Мик до Формула 1.

След случилото се през 2013-а Шуми продължава възобновяване си, само че на процедура няма никакви вести за положението му.

В това време пък Мик, въпреки и без поддръжката на татко си, прави смели стъпки към Формула 1. Този сезон той кара във Формула 2 като в това време е част от академията на Ферари и в Бахрейн направи първи проби в болид от Ф1.

Още преди случая с Михаел, синът му към този момент бе изявил предпочитание и гений за автомобилния спорт, тъй че именитият водач се е надявал да помогне на Мик по пътя му.

"Михаел беше припрян да вкара момчето във Формула 1 и да го менажира по метода, по който аз менажирах него. Това щеше да бъде крайният резултат от цялата история, щеше да се радва ", разкри Вебер.

"Михаел знае всичко, с кои тимове би трябвало да приказва, знае по какъв начин работи всичко, тъй като самият той е минал през всичко това. Това бяха желанията му. "

Вебер приказва и за напрежението, което Шумахер-младши ще би трябвало да понесе, носейки именитото име на татко си. "Мик има тежко завещание, тъй като постоянно ще го съпоставят с Михаил и ще споделят 'Той се споделя Шумахер, ще би трябвало да прави същото като татко си'. Това е голям товар за момчето. Ако Михаел можеше да е до него, щеше да има друга символика, само че в този момент, в очите на хората, Мик на процедура съставлява своя татко, това е казусът. Всеки го съпоставя с него и всички желаят той да реализира същите резултати. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР