Бившият мениджър на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал обвини наследника

...
Бившият мениджър на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал обвини наследника
Коментари Харесай

Ван Гаал: Юнайтед на Моуриньо е по-скучен от моя

Бившият управител на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал упрекна наследника си на треньорския пост на стадион "Олд Трафорд " Жозе Моуриньо, че тимът играе скучно. Юнайтед на Моуриньо загуби с 1:2 дербито на кръга с Манчестър Сити през уикенда и купата към този момент се трансформира в мираж, защото изоставането от градския противник стана 11 точки.

"Ако ме питате по какъв начин се оправих в Юнайтед, това беше най-хубавата ми година въобще, имайки поради събитията, при които трябваше да работя. Ние практикувахме футбол, който си беше наред, само че подобен, който не се цени в Англия ", съобщи ван Гаал пред Fox Sports.

"А в този момент като погледна играта на Юнайтед, би трябвало да заключа, че Моуриньо не е подложен на критика, въпреки да изповядва много по-скучен футбол. В момента Юнайтед демонстрира отбранителен футбол. А аз постоянно съм налагал офанзивна игра. И доказателството беше това, че съперниците постоянно "паркираха рейса ". Сега не го вършат, тъй като Жозе Моуриньо играе отбранително. По-скоро бих гледал мачовете на Сити, в сравнение с Юнайтед. Сити има по-качествен състав ", добави холандецът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР