Бившият мениджър на Евертън Рафаел Бенитес заяви, че мисията му

...
Бившият мениджър на Евертън Рафаел Бенитес заяви, че мисията му
Коментари Харесай

Рафа Бенитес: Провалих се в Евертън заради миналото ми в Ливърпул

Бившият управител на Евертън Рафаел Бенитес съобщи, че задачата му в тима е била невъзможна, тъй като в предишното е бил част от градския противник Ливърпул. В изявление за Скай Спортс Нюз той сподели, че клубната политика на " карамелите " е била проблем, а той не е имал силите да изиска смяна.

" Нямаше да приема офертата на Евертън, в случай че нямаше да направя всичко по силите ми, с цел да подобря представянето на тима на терена. Знаех обаче какъв брой мъчно щеше да бъде, защото съм някогашен треньор на Ливърпул. Може би това ме спря във вземането на някои решения ", съобщи Бенитес.

" Попитах управлението дали е окей с всичко това, а те споделиха, че нямат проблем. В главата ми обаче се въртеше това, че са похарчили 600 милиона лири за прехвърляния, а нещата не вървят, притежателят не е удовлетворен и почитателите не са щастливи.

" Осъзнах, че би трябвало да се трансформират доста неща вътре в клуба, само че не смеех да ги желая незабавно, тъй като съм някогашен управител на Ливърпул. Притеснявах се хората да не си помислят, че желая да трансформирам личния им клуб.

" На друго място щях да желая тези промени. Правил съм го и преди, тъй като единствено по този начин можеш да промениш футболната просвета на един тим. В Евертън това нямаше по какъв начин да се случи, за жалост ".
 Многобройните травми принудиха Евертън да вземе още един вратар
Многобройните травми принудиха Евертън да вземе още един вратар

Елдин Якупович идва в отбора като свободен агент
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР