Бившият мениджър на Челси Томас Тухел е отказал няколко оферти,

...
Бившият мениджър на Челси Томас Тухел е отказал няколко оферти,
Коментари Харесай

На Острова гръмнаха: Тухел сменя Саутгейт начело на Англия

Бившият управител на Челси Томас Тухел е отказал няколко предложения, откакто бе уволнен от лондончани предишния месец. Два тима от Висшата лига са питали за услугите му, само че немският експерт не е одобрил предложенията.

В началото на този месец Тухел отхвърли да поеме и гераманския Леверкузен, а също по този начин е отклонил предложение и от Испания.

Според „ The ​​Telegraph “, макар че се готви да се върне вкъщи, Тухел желае да продължи треньорската си кариера в Англия. Смята се, че германецът желае да отдели време и да обмисли всичките си благоприятни условия, преди да вземе решение за бъдещето си.

Изданието разкрива още, че експертът има предпочитание да работи като селекционер на националния тим на Англия и да замести сегашния треньор Гарет Саутгейт, който настоя, че възнамерява да управлява Англия и по време на квалификациите за Евро 2024 след жребия за груповата фаза, само че също по този начин призна, че едва показване на Световното състезание може да докара до уволнението му.

Към момента не е имало контакт сред ФА на Англия и Тухел. Не е ясно и дали от ФА ще назначат чужденец за ролята на народен селекционер. Футболната асоциация към този момент е назначавала задгранични мениджъри и преди, след които шведа Свен-Горан Ериксон, който беше отпред от 2001-а до 2006-а година и италианеца Фабио Капело от 2008-а до 2012-а година.

Could Thomas Tuchel be the next England manager?

✍️
— Telegraph Football (@TeleFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР