Бившият мениджър на Челси и Тотнъм Андре-Вилаш Боаш публично заплаши

...
Бившият мениджър на Челси и Тотнъм Андре-Вилаш Боаш публично заплаши
Коментари Харесай

Бивш мениджър на Челси и Тотнъм заплаши публично журналист със саморазправа

Бившият управител на Челси и Тотнъм Андре-Вилаш Боаш обществено заплаши публицист със разпра. Това стана ясно след конференцията на португалския експерт след загубата на Олимпик (Марсилия) с 1:2 от Рен. 43-годишният експерт към този момент втори сезон е отпред на марсилци.

„ Ти продължавай в същия дух! Само в случай че те хвана! Само да ми се отдаде опция да ми паднеш. Продължавай все по този начин “, съобщи Вилаш-Боаш, а думите му бяха записани от микрофоните в залата за конференция на стадиона в Рен.

Повод за гнева на някогашния треньор на Порто и Зенит е рецензия към него в изданието „ Ла Прованс “. В нея цялата виновност за представянето на Олимпик (Марсилия) в Шампионската лига е хвърлена върху португалския ментор. Тимът приключи на последното място в групата си.

Думите на Андре-Вилаш Боаш незабавно откриха отзив в изказване на Френската асоциация на спортните публицисти.

„ Решително осъждаме държанието на треньора. В продължение на няколко дни не стопират упреците на португалския експерт, който е неудовлетворен от рецензиите към себе си. Нещата обаче взеха недопустим поврат. Ще се борим с всички сили за свободата на словото и ще следим с нараснало внимание развиването на обстановката “, оповестиха от Асоциацията.

Олимпик (Марсилия) заема четвърто място във краткотрайното класиране на френската Лига 1 с 27 точки, на пет зад водача Рен. Марсилци обаче имат два мача по-малко. Поражението от водача постави завършек на серията на Олимпик от шест следващи победи и общо девет мача без загуба в шампионата.

André Villas-Boas a menacé un journaliste après le match des siens face à Rennes (2-1)! ()

— Instant Foot
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР