Бившият мениджър на Челси Аврам Грант е чакан още днес

...
Бившият мениджър на Челси Аврам Грант е чакан още днес
Коментари Харесай

Левски си намери световноизвестен треньор

Бившият управител на Челси Аврам Грант е чакан още през днешния ден да дойде в София и да стартира договаряния със Спас Русев за треньор на Левски.

Грант към този момент шест месеца е без тим, ка­то за последно води нацио­налния отбор на Гана, който напусна през февруари. Собственикът на Левски Спас Русев нееднократно е показ­вал, че е почитател на лондонския Челси и връзките му на Ост­рова могат да доведат именития експерт на стадион "Георги Аспарухов ".

Благо­дарение на тях в отбора акос­тираха футболисти със сери­озни визитки като Жорди Гомес и Габриел Обертан. Имен­но такова е и желанието на Русев - да докара треньор със сериозен имидж в Европа. За задачата е готова и съот­ветната сума.

След отпадането на сини­те от хърватския Хайдук Сплит във втория прелиминарен кръг на Лига Европа стана ясно, че дните на Нико­лай Митов отпред на Левски са преброени и е въпрос на ча­сове да се разгласи името на но­вия ментор. Снощи Митов изведе сините в домакин­ството на Витоша Бистри­ца, само че през седмицата се очак­ва да бъде освободен.

За последно Аврам Грант бе в България през юни по вре­ме на благотворителния мач проведен от фондациите на Димитър Бербатов и Луиш Фиго, като той бе отпред на отбора на португалската легенда. Грант е непосредствен другар с някогашния футболист и треньор на сините Емил Велев. Двамата поддържат много положителни връзки.

Името на Аврам Грант бе спрягано за народен селек­ционер на България през 2008 година, само че тогава до контракт сред него и БФС не се стиг­на. Причината бе високата заплата, която експертът изиска от управлението на централата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР