Бившият мениджър на Арсенал Арсен Венгер заяви, че все още

...
Бившият мениджър на Арсенал Арсен Венгер заяви, че все още
Коментари Харесай

Венгер се отказа да се връща към мениджърството за началото на новия сезон

Бившият управител на Арсенал Арсен Венгер съобщи, че към момента не е подготвен да се върне към мениджърската специалност. 69-годишният французин напусна лондончани през предишното лято, след което твърдеше, че не се нуждае от особена отмора и желае да се завърне още при започване на новата година. Сега обаче експертът, чието име бе обвързвано с Нюкасъл в последните дни, очевидно е трансформирал мнението си.

На въпроса дали ще се завърне към специалността за началото на новия сезон, някогашният управител на Арсенал съобщи: " Не, не и в близко бъдеще. Не съм подготвен да се върна. Преди си мислех, че ще се завърна за началото на нови сезон, само че сега не мисля по този начин. Не мога да ви кажа, че след два или три дни ще се върна към мениджърската работа. Малко се дистанцирах и това ми харесва. 35 години работих без спиране, тъй че мисля, че заслужавам малко отмора.

Запитан дали би се завърнал в Премиър лийг, Венгер отговори: Бих предпочел да опитам в друга страна, макар че Премиър лийг е мястото, където всеки желае да бъде сега. За мен обаче е доста мъчно, тъй като прекараха толкоз дълго време в един клуб. Но пък за какво не? Имам потребност от това да мине още малко време и по-късно ще взема решение ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР