Бившият мениджър на Арсенал Арсен Венгер не смята, че Еден

...
Бившият мениджър на Арсенал Арсен Венгер не смята, че Еден
Коментари Харесай

Венгер: Азар няма да замести Роналдо, той не може да вкарва по 50 гола на година

Бившият управител на Арсенал Арсен Венгер не счита, че Еден Азар ще успее да запълни празнината, която Кристиано Роналдо остави в Реал Мадрид преди година. Опитният експерт е уверен, че белгиецът занапред ще разкрие капацитета си с бялата фланелка, само че няма да вкарва по 50 гола на сезон.

“Той ще бъде решението за Реал Мадрид, само че сигурно няма да замести Роналдо. Азар е извънреден състезател, който основава положения, а от време на време, когато е належащо във значимите мачове, той може и да приключва офанзивите, тъй като е кадърен да поеме тази отговорност. Не го е боязън от никого. Не мисля, че досега Реал Мадрид е видял същинския Еден Азар. Сега той не е във допустимо най-хубавата си физическа форма. Затова занапред ще открият същинския Азар. Но той няма да вкарва по 50 гола на година, тъй като не играе подобен футбол. Той обаче ще основава благоприятни условия и ще бъде изобретателен. На Реал им би трябвало още един нападател, тъй като Карим Бензема е на 32 години и в случай че има някой млад до себе си, който може да вкарва голове, това трио ще се сработи добре”, съобщи Венгер пред beINSPORTS.

“He will be the answer but not in replacing Ronaldo that is for sure.”

Arsene Wenger is backing @hazardeden10 to come good at @realmadrid but warns the Spanish giants they have failed to fill the void left by @Cristiano#beINWenger

Full story here https://t.co/yEMpEC4UrZ pic.twitter.com/oI604UIsY9
— beIN SPORTS (@beINSPORTS) 10 октомври 2019 г.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР