Бившият мениджър на Арсенал Арсен Венгер каза, че Мондиал 2022

...
Бившият мениджър на Арсенал Арсен Венгер каза, че Мондиал 2022
Коментари Харесай

Венгер: Сега или никога за Меси, Роналдо, Неймар

Бившият управител на Арсенал Арсен Венгер сподели, че Мондиал 2022 може да бъде последният за доста звезди.

" Мисля, че това Световно състезание е последният късмет за страхотни играчи, които ни демонстрираха гения си през последните 10-15 години. Те ще дойдат на шампионата с мисълта " Сега или в никакъв случай ".

Страхотно е да се види това, тъй като Меси, Роналдо, Неймар и Бензема са измежду най-хубавите играчи в света Левандовски също. Всички те ще си помислят: " Това е моят късмет ".
 Артета надмина Арсен Венгер по победи след първите 150 мача отпред на Арсенал
Артета надмина Арсен Венгер по победи след първите 150 мача отпред на Арсенал

Испанският пълководец съумя да надмине Венгер с пет победи

Нашият спорт е късметлия, тъй като се основава на технологиите. Въпреки възходящия интензитет, в края на мача се гледа кой направи разликата, кой донесе успеха и това са играчи с добра визия на терена, с техника, която им разрешава да осъществят тази визия.

Ако се злоупотребява с науката, това може да бъде нездравословно. Играчите ще станат прекомерно подвластни от данните и ще спрат да играят свободно. Следователно науката би трябвало да се употребява вярно, тя би трябвало да предизвиква приемането на смели решения. Ако това не се случи, тогава това ще навреди на качеството на играта ", сподели бившият мениджър на Арсенал.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР