Бившият мексикански национал Мануел Негрете заяви пред местния вестник Рекорд,

...
Бившият мексикански национал Мануел Негрете заяви пред местния вестник Рекорд,
Коментари Харесай

Негрете издирва фланелката си от мача с България, изчезнала от музей

Бившият мексикански национал Мануел Негрете съобщи пред локалния вестник " Рекорд ", че фланелката, с която бележи на България на международния шампионат през 1986 година, е била сменена в музея на " Естадио Ацтека ". Преди няколко дни именитият гол на мексиканеца против нашите бе избран от почитатели за най-красив в историята на международните шампионати. По този мотив от " Рекорд " потърсиха Негрете, който приказва за осъществяването си от Мексико'86. От думите на някогашния футболист излиза, че фланелката, която е изложена на " Ацтека ", не е истинската. Ето тази част от изявлението:

- Къде е фланелката, с която вкарвате най-хубавия гол в историята на международните финали? Кой я има?
- Смених си я с един футболист, Драголов, номер 16. Размяната стана в тунела. Той ми я върна след 20 години. Трябва да е на " Ацтека ". Някой ми сподели, че цветът е различен. Определено цветът е различен. Днес ще проверявам къде е тази фланелка, тъй като я дадох на музея на стадиона.

- Нека забележим дали съм схванал вярно: давате фланелката на Драголов, той ви я връща след 20 години, давате я на музея на " Ацтека ", а в музея на стадиона се намира не онази фланелка, която сте им дал?
- Те ми споделиха, че фланелката не е там. Казах: " Ах, само че това е музей ". Някой на стадиона би трябвало да я има и аз ще проверявам това.

- Трябва да закачите надпис Wanted! Това е национално богатство.
- А също и че някой от музея я има. Прав сте, ще разпитам (смее се).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР