Бившият мажоритарен собственик на ЦСКА Ивайло Манджуков продължава да следи

...
Бившият мажоритарен собственик на ЦСКА Ивайло Манджуков продължава да следи
Коментари Харесай

Ивайло Манджуков: Никой нямаше намерение да спасява ЦСКА, единственият верен ход беше Гриша Ганчев

Бившият мажоритарен притежател на ЦСКА Ивайло Манджуков продължава да следи протичащото се към обичания му тим. Той даде изявление за " Тема спорт ", в което разкри любопитни неща за интервала, в който беше в клуба.

" ЦСКА е метод на живот и това, че съм в чужбина няма по какъв начин да ме спре да проследявам от близко какво се случва с обичания ми клуб. Играта на тима не е такава, каквато ми се желае да бъде. Мисля, че надали тя се нрави и на спортно-техническия щаб, само че имаше и положителни моменти. "
 Гриша Ганчев: Само едно нещо може да ме откаже от ЦСКА - в случай че до една година не ни дадат да строим нов стадион!
Гриша Ганчев: Само едно нещо може да ме откаже от ЦСКА - в случай че до една година не ни дадат да строим нов стадион!

Вижте какво още сподели той

" Нито за момент не съм съжалявал, че се разделих с акциите, тъй като нямах нужния финансов и кадрови запас да се оправя с такава виновна задача да устоявам и ръководя най-големия български клуб. "

" Искам да споделя нещо доста значимо, което би трябвало да е ясно и да се знае от всички - никой в никакъв случай не е имал желание да избавя ЦСКА от банкрут. Всички кандидат-спасители, с които преговаряхме, бяха безапелационни: банкрут и започваме изначало. Единственият правилен ход беше Гриша Ганчев. Нямах различен избор. Само той пристигна със съществено предложение и с действителни планове. "

" Дълбок реверанс пред почитателите на ЦСКА. Усещах тяхната поддръжка. Дори бе нечувано огромна при тези чудовищни проблеми. Тук е моментът да разсея и грозните клюки, които бяха пуснати по това време, че съм давал пари на " Сектор Г "! Не, просто не ги лъгах за обстановката и бях откровен. Използвам и опцията да им се извиня, че не се оправих. "

На въпрос за Александър Томов, който упрекна Манджуков, че съзнателно е банкрутирал клуба, той съобщи: " Какво да кажа? Има си правораздаване във връзка тези обвинявания на Томов. Това първо, второ - по какъв начин ще избави клуба? От къде този финансов запас? Томов е фабрикант? Банкер? Предприемач? И изобщо за какво не си зададем следния въпрос - по какъв начин Томов е издържал клуба, нямайки финансов запас? Отговорът е явен - със заеми. А по какъв начин и кой ще ги погасява е друга тематика. "

На въпроса дали има вяра, че ЦСКА скоро ще има нов стадион, Манджуков сподели: " Един ден сигурно всички ние ще сме ощастливени и дай боже да не е в далечното бъдеще. "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР