Бившият мъж на Златка Райкова – Георги Валентинов – е

...
Бившият мъж на Златка Райкова – Георги Валентинов – е
Коментари Харесай

Велико! Георги Валентинов: Жените в България не са като човек

Бившият мъж на Златка Райкова – Георги Валентинов – е отчаян от българските дами. За това желае да си вземе филипинка. Това показа той в изявление за Star Reporters наскоро. Георги бе в позицията на рогоносец, когато Златка Райкова му изневерява с Благой Георгиев. За този интервал Георги споделя: „ Аз съм индивида, който взе решението да се раздели със Златка “.

До раздялата се стига, когато на Георги му се обажда другар да му каже, че е видял Златка и Благой дружно във фитнеса на „ Царско село “. Георги е уверен, че двамата са почнали връзки до момента в който Златка е била с него.

Впоследствие Благой и Златка се събират, а плейтмейтката му ражда дете. Любовните им връзки обаче завършват с разлъка, а след време Георги и Благой изглаждат връзките си, обясняват се по другарски. Междувременно Златка каца на различен клон. В момента тя е омъжена за Карен, от който чака второ дете.

Междувременно Георги към момента таи горчилка от измяната и приказва с отчаяние за българската жена:

„ Лошото е, че в днешно време дамите не са като човек. С тази мода сега да са с по 20 години по-големи мъже от тях, в случай че може да е женен с две деца, да има да й оправя наема, да й купува облекла, да кара скъпа кола. Те, дамите, се развиват доста по-бързо от нас мъжето, само че и доста по-бързо им минава времето и след това се осъзнават след 30 години и хващат последния трен “, философства Георги.

Той си мечтае да отиде до Филипините. Негов другар, който кара круиз на транспортен съд му споделил: „ Жорка, стига се мъчи повече с тия български дами. Тука има един остров единствено с филипинки, които си търсят щастието навънка “.

Неспособен да се оправи с българската жена, Жорката се е запалил да отиде и да си хареса някоя филипинка, да си я вземе в България, да се ожени за нея, да му роди две,три,четири, пет деца.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР