Бившият мъж на водещата Мариана Векилска най-после проговори за скандалната

...
Бившият мъж на водещата Мариана Векилска най-после проговори за скандалната
Коментари Харесай

Симеон Колев: Мариана ме унизи, раздялата ни беше ад

Бившият мъж на водещата Мариана Векилска най-сетне проговори за скандалната им разлъка, научи HotArena.
Симеон Колев за пръв път признава, че в действителност с тв звездата не са двойка от към този момент 4 години, в които той е уединен татко. Времето не му пособие да преодолее краха на брака им, а последните месеци се оказали даже по-трудни от първите, тъй като Мариана освен напуснала фамилния дом, а и страната, с цел да гони кариера в европейска институция в Брюксел.
„ Раздялата с Мариана за мен беше сложна, трагична и унизителна. Приех я като най-големия си персонален неуспех. Беше подценена цялост от персонална болежка. Но последователно си дадох сметка, че не мога да се дразня на пълновръстен човек за това, че е взел решение.

Сега с Мариана не сме другари. Ако и когато тя има потребност от мен- аз съм на линия, във функционалността ми на учтив и кооперативен човек.
Няма да кажа неприятно за нея, само че няма и да лицемеря, че сме в прелестни връзки. Нямаме връзки. Имали сме минало. Миналото е мъртво тегло за актуалното “, споделя нараненият Симо, цитира „ Ретро “.
Радиоводещият признава, че когато Векилска решила да напусне дома им, и за общия им наследник Момчил, и за дъщерята на Мариана от предходния брак било тежко.
„ Момчил беше на 10, а Габи беше втора година студентка в Холандия и излизаше от една доста сложна връзка.

Аз минах през всевъзможни интервали след разпадането на брака ни – на обвинявания, на съжаления, на самосъжаления, само че трябваше да остана цялостен, тъй като нося отговорност пред себе си и двете деца “, добавя Симо.
В главата му продължавали да кънтят последните думи на Мариана: „ Симо, благодаря, но довиждане! Трудно се живее с подобен човек. Ти си съвършеният мъж и това е най-големият ти проблем “, спомня си с болежка Колев. Няколко месеца след раздялата се наложило той да тръгне на терапевт, тъй като отключил съществени душевен проблеми. Имал е паник офанзиви. „ Нощем тичах в Спешното, мислейки, че загивам, а няколко часа по-късно трябваше да съм занимателният Симо от БГ Радио, който води занимателен утринен блок “, споделя той.

Адът траял повече от година – на приливи и отливи, като през това време той не си разрешил да отсъства нито един ден от работа.
Инфо: Хотарена

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg