Бившият мъж на Мариана Попова се уреди с апетитно местенце

...
Бившият мъж на Мариана Попова се уреди с апетитно местенце
Коментари Харесай

Бившият мъж на Мариана Попова се уреди на страхотна работа

Бившият мъж на Мариана Попова се уреди с апетитно местенце в държавната телевизия. Ханес Перфлер, с който певицата изживя плевел романс и на който роди дете, към този момент е кулинарен водещ в Българска национална телевизия.

Италианският ресторантьор и сомелиер, който държи ресторант в центъра на  София, към този момент е част и от екипа на медията, а предаването му се споделя " Опитай света с Ханес " и бе оповестено публично от Българска национална телевизия, написа Блиц шоу

Както към този момент е видно, Перфлер няма нищо общо с външния си тип отпреди десетилетие, когато бе до Мариана Попова и за малко двамата бяха семейство. Той е подстригал дългата си до раменете коса, пуснал е брада и е свалил няколко непотребни кг от тежестта си.

Припомняме, че Ханес идва у нас по покана на предприемач, с който се среща в скъпарския курорт Сент Мориц, където работи по това време. Става съветник на избата в Поморие, само че решението да заживее у нас взима поради любовта си с певицата Мариана Попова.

" Нещата сред нас се развиха толкоз бързо, че нямахме време да се опознаем ", споделяла е от своя страна Попова. А самият Ханес също удостоверява това. " Мариана забременя съвсем мигновено и това ни държа дружно известно време. Просто самата ни връзка се разви бързо, някак на подбив... Разбрахме обаче, че не сме един за различен, просто отвред личеше, че не си пасваме ", споделя той.

Двамата се сгодиха през 2012 година във " ВИП Брадър ", само че до женитба по този начин и не се стигна. С времето разбрали, че са прекомерно разнообразни във всяко отношение и не могат да продължат дружно.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР