Бившият мъж на Кобилкина е продължил напред след развода им,

...
Бившият мъж на Кобилкина е продължил напред след развода им,
Коментари Харесай

Бившият на Кобилкина стана проповедник

Бившият мъж на Кобилкина е траял напред след развода им, въпреки и по необикновен метод, разбра HotArena.

От известно време Делчо се е отдал на Христовата религия и е станал просветител. Диетологът води онлайн медитации за вярата, в които учи хората по какъв начин могат да подобрят живота си във всички аспекти и да имат повече сила точно посредством христовото обучение. Основната им концепция е, че човек би трябвало да се осланя на любовта във всяко нещо, което прави и да я търси и намира на всички места. 

В новото си начинание някогашният мъж на Кобилкина надалеч не е самичък. Онлайн медитациите се водят дружно с Оксана Хайтс - последователка на учението на Христос, ясновидка, нравствен целител, която непосредствено предава благословиите на Христос и неговите ангели и архангели. Уроците им се излъчват онлайн всяка седмица в ЮТуб и не престават към 30 минути. Дълбокото отдаване на Христовото обучение на Делчо в действителност се дължи на дълги години себепознаване  и образоване в духовните каузи. Занимавал се е с разнообразни енергийни практики и системи, само че най-сериозно въздействие оказва учението на Петър Дънов. 

По него се възпламенява още по времето на брака си с Кобилкина и твърди, че то го е трансформирало както външно, по този начин и вътрешно. Горе-долу по същото време решил да спре и месото и псотепенно станал веган, написа Галерия . В личния си уебсайт се разказва и като човек, притежаващ оракулски способности. Към днешна дата той е все по този начин предан на учението на Петър Дънов и в медитациите и практиките си постоянно употребява негови молебствия. Отдавна е напуснал столицата и живее в къща с двор. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР