Бившият лидер на СДС Божидар Лукарски се жени за трети

...
Бившият лидер на СДС Божидар Лукарски се жени за трети
Коментари Харесай

ВЕЧНИЯТ МЛАДОЖЕНЕЦ! Божидар Лукарски се жени за секси арабка

Бившият водач на Съюз на демократичните сили Божидар Лукарски се дами за трети път, оповестява сензационно в новия си брой, който е към този момент на пазара, в. "Уикенд ". Избраницата на ексминистъра е екзотична хубавица, с половин доза арабска кръв и носи забавното име Лида Азади.

Дамата била остаряла тръпка на Лукарски, от години тя живее в щата Калифорния в Америка, където върти сполучлив личен бизнес. Венчавката ще етази събота, най-вероятно в София, само че младоженците ревностно пазят мястото на тържеството в загадка и единствено най-близките знаят къде тъкмо юристът ще каже „ да” за следващ път.

Красивата бъдеща брачна половинка на Лукарски

Лукарски прави значимата крачка година след развода си с съдбовната Ива Йорданова, която го напусна малко откакто ВИП-политикът загуби министерския пост, а по-късно подаде оставка и от лидерското място на „ Раковски” 134. Ексминистърът понесе удара тежко и месеци наред се утешаваше от проваления си брак с обиколки по концерти на обичаните си групи и с другари ентусиасти по футболни мачове. В последните месеци обаче синият началник отпътува за Америка и съпартийците му шушукаха, че нова любовна тръпка го е задържала там няколко месеца. Клюката се оказа съвсем вярна - там Лукарски разкрил щастието със остарялата си обич и без да се двоуми, я дарил с пръстен.

Приятели на Лукарски този път са сигурни, че юристът няма да попадне в ръцете на златотърсачка, тъй като самата Лида има доста добра кариера и печели задоволително. Полуарабката е близо и до годините на Лукарски - към 40-те, за разлика от брачна половинка №2, която бе с повече от 20 години по-млада от някогашния наследник началник. Вероятно младоженците ще живеят в Америка, където от години се е открила Лида.

През май 2016 Лукарски подвигна шумна женитба с Ива Йорданова, която с изключение на танцьорка, бе и зам.-председател на Държавна организация за българите в чужбина. Хубавицата се хвалеше и с дипломи от Бъркли и Харвард. Приказката обаче свърши за по-малко от 2 години. Сега тогавашният наследник ръководител още веднъж е в плен на любовта и е подготвен да бъде благополучен фамилен мъж.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР