Бившият лидер на ДПС и настоящ на протурската партия ДОСТ

...
Бившият лидер на ДПС и настоящ на протурската партия ДОСТ
Коментари Харесай

Местан твърди: Спрях на знак Стоп

Бившият водач на Движение за права и свободи и сегашен на протурската партия ДОСТ Лютви Местан е споделил, че е спрял на знак " Стоп " преди да навлезе в основния път за " Маказа ", на няколко километра от Момчилград - при село Загорско. Припомняме, че той стана част от злополука, при която почина бебе.
" Единственият метод да не се беше случило това, е да не бях там ", гласи къс коментар на Местан пред bTV.
Думите на Местан, че спрял и по-късно е тръгнал да влиза на основния път удостоверява и общинският водач на ДОСТ Мустафа Исмаил. Той споделя, че Местан се огледал, завил и тогава се чул тропот. По преценка на Исмаил другата кола се движела доста бързо: " Не мога да си показва дали 180, дали 200 км./ч ".
Припомняме, че Местан беше арестуван, откакто мина медицински прегледи. При злополуката почина 6-месечно бебе, ранени са бащата и майката на детето, както и 10-годишно дете. Бащата е с контузия в кръста, а 10-годишното дете и 28-годишната майка са с комоцио, без заплаха за живота. Колата, в която е пътувала фамилията, изхвърча на 50 метра след удара - в близкото дере, и се прекатурва няколко пъти.
Окръжният прокурор на Кърджали уточни, че формирано досъдебно производстово за злополука по несъобразителност и причиняване на гибел на едно лице. Алкохолните проби и на двамата водачи са негативни. Взета им е проба за приложимост на опиати.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР