Бившият крипто шеф Сам Банкман-Фрайд призна, че много хора са

...
Бившият крипто шеф Сам Банкман-Фрайд призна, че много хора са
Коментари Харесай

FTX: „Crypto King“ признава, че хората са били наранени, докато той говори в процеса

Бившият крипто началник Сам Банкман-Фрайд призна, че „ доста хора са били засегнати “, когато Борсата FTX, която той основа, се срина, в показанията си пред правосъдните заседатели по време на процеса му за машинация.

Бившият бизнесмен сподели, че е направил доста неточности, когато е управлявал борсата за криптовалута. < /p>

31-годишният е упрекнат в неистина на вложители и кредитори и кражба на пари от клиенти.

Той отхвърли тези обвинявания, като вместо това твърди, че е работил добросъвестно.

" Мислехме, че може да успеем да създадем най-хубавия артикул на пазара “, сподели той на юристите си в началния си разпит. „ По принцип се оказа тъкмо противоположното на това “.

„ Много хора бяха засегнати, клиенти, чиновници и компанията приключи във банкрут. “ < /p>

Г-н Bankman-Fried сподели пред федералния съд в Манхатън, че е направил „ няколко дребни неточности и редица по-големи неточности “, до момента в който е управлявал банкрутиралата към този момент борса.

Най-голямата неточност, сподели той, е неналичието на специфичен екип за ръководство на риска.

Той сподели той не е измамил никого, нито е взел средства на клиенти.

Един финален хазарт за Сам Банкман – Фрайд „ Crypto King “ споделя на съдията, че е работил по юридически съвет

Г-н Банкман- Фрид стартира да дава показания в четвъртък в извънредно чуване, откакто правосъдните заседатели бяха изпратени вкъщи.

Окръжният арбитър на Съединени американски щати Луис Каплан го помоли да прегледа показанията си за присъединяване на юристи в основни решения в основата на делото, с цел да може да реши дали е възможно като доказателство.

Г-н Bankman-Fried твърди, че е работил въз основа на юридически съвет.

Но прокурорите го упрекнаха, че е употребявал потребителски средства на FTX, с цел да поддържа своя криптофокусиран хедж фонд Alameda Research, да прави спекулативни рискови вложения и да подарява повече от $100 м за политически акции в Съединени американски щати. Той също по този начин е изправен пред обвинявания в опит да измами кредиторите на Alameda и вложителите във FTX.

Съдия Каплан постанови, че на господин Bankman-Fried няма да бъде разрешено да дава показания по отношение на работата на юристите направи по разнообразни заеми, дадени на господин Bankman-Fried от Alameda и други полици.

Съдията сподели, че доказателствата „ биха били объркващи и мощно предубедени, като загатват, че юристите с цялостното познание на обстоятелствата благослови това, което подсъдимият е направил ".

В петък юристите на господин Bankman-Fried го помолиха да преброи времето си в MIT, когато е живял в групова къща с Гари Уанг и Адам Йедидия – и двамата са свидетелствали против него по това дело.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР