Бившият крал на Белгия Албер Втори ще трябва да плаща

...
Бившият крал на Белгия Албер Втори ще трябва да плаща
Коментари Харесай

Глоби грозят бившият крал на Белгия Албер II заради отказа му да се подложи на тест за бащинство

Бившият крал на Белгия Албер Втори ще би трябвало да заплаща ежедневна санкция от 5000 евро , в случай че откаже да му бъде изработен ДНК тест, с цел да се откри дали е татко на художничката Делфин Боел , постанови белгийски съд, представен от международните организации.

51-годишната Боел води правосъдна борба от 2013 година, за да бъде приета за щерка на Албер Втори , като твърди, че майка й баронеса Сибил дьо Селис Лоншан имала продължителна любовна връзка с някогашния крал преди няколко десетилетия.

През октомври м.г. белгийски съд реши, че 84-годишният Албер Втори би трябвало да се подложи на тест за бащинство . Бившият крал оспори решението, като казусът бе отправен до Касационния съд, чието решение се чака до края на тази година. Междувременно Апелативен съд в Брюксел през днешния ден реши, че Албер Втори би трябвало да се подложи на ДНК тест пред специалист по правосъдна медицина и че някогашният крал ще бъде глобяван от първия ден на възможното си отсъствие за теста.

ДНК тест през 2013 година откри, че Жак Боел не е биологичният татко на Делфин.

Албер Втори, който абдикира през 2013 година и е татко на настоящия крал Филип, постоянно е отричал сходна връзка с Делфин Боел, само че призна, че в брака му с 81-годишната Паола е имало сложни интервали.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР