Бившият координатор на НФСБ в Хасково Кръстьо Кръстев е изключен

...
Бившият координатор на НФСБ в Хасково Кръстьо Кръстев е изключен
Коментари Харесай

Бившият координатор на НФСБ в Хасково е изключен от партията

Бившият координатор на НФСБ в Хасково Кръстьо Кръстев е изключен от партията поради колаборация с Движение за права и свободи. Това разгласи на конференция зам.-председателят на партията Валентин Касабов след третия конгрес на партията, който се организира при закрити врата. След него бе обявено, че Валери Симеонов изцяло единомислещо е избран отново за водач на партията.

" Това са няколко индивида, а не конструкция. Част от тези хора не са членове на НФСБ. Второ, някогашният координатор е изключен за коларбоция с Движение за права и свободи против материални облаги. Всичко това подсказва, че в средите на патриотите постоянно има по един поп Кръстьо ", разяснява Касабов, представен от организация " Фокус ".

Снощи се разбра, че няколко оставки са били подадени в Хасково, а Кръстев сподели, че това е поради едноличното решение на Валери Симеонов да се коалира с ГЕРБ и неспазване на предизборните обещания.

Днес Касабов разгласи, че на Кръстев " някой му подсказа в навечерието на конгреса да пусне нещо, което не дава отговор на истината. Благодарим на Движение за права и свободи, само че очевидно не са намерили задоволително образован човек да показа по този начин, както би трябвало нещата ".

Данчо Хаджиев, зам.-председател на партията, добави, че на Кръстев явно от май до момента са му трябвали към 5 месеца да стане неудовлетворен и главно му е помогнало това, че напълно неотдавна е освободен от функционалностите си на регионален координатор. " Никакво напрежение на конгреса, нито пък повдигани въпроси. Ние си го познаваме Кръстьо. Имаше делегати от Хасково. Настоящият регионален координатор от там беше тук ", сподели още Данчо Хаджиев.

На конференцията бе оповестено, че партията застава зад политиките на водача на партията и вицепремиер Валери Симеонов. Според Данчо Хаджиев на конгреса е имало делегати от всички региони на страната, конгресът е бил законен съгласно мандатността си и се е получил в стегнат и настоятелен жанр.

" Ще продължим линията на развиване на партията, към този момент отчетливо открояваща се на политическия площад. Особено удовлетворение бе регистрирано за изборното законодателство и прекъсването да има 2 протурски партии в Народното събрание. Втората не съумя да влезе, а първата бе уверено лимитирана и неслучайно има гневни нападки към активността на политическото управление ", изясни Хаджиев.

Другият зам.-председателят на НФСБ и народен представител от " Обединени патриоти " Борис Ячев добави, че НФСБ към този момент има и лозунг, който ще бъде изписван – " България над всичко ".

Приоритети на партията ще продължат да бъдат за битка с битовата престъпност, борба с монополите, ограничения за стимулиране на бизнес климата в страната, както и съдбоносен поврат на страната и институциите към сънародниците ни в чужбина.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР