Бившият консул във Валенсия и екс шеф на КПКОНПИ Пламен

...
Бившият консул във Валенсия и екс шеф на КПКОНПИ Пламен
Коментари Харесай

СКАНДАЛ: Радев назначи тихомълком Пацо Терасата за посланик в Канада

Бившият консул във Валенсия и екс началник на КПКОНПИ Пламен Георгиев, по-известен като един от " гръмналите " в абсурда с " Апартаментгейт " като Пацо Терасата, кацна за премия за свършеното в Испания в... посланическия пост в Канада. 

Назначението е направено тихомълком от президента Румен Радев с декрет, публикуван при започване на месеца.

Пламен Георгиев беше назначен за консул в Испания (Валенсия) от третото държавно управление на ГЕРБ през 2019 година, след като напусна председателския пост на антикорупционната комисия поради скандал с неузаконена тераса.

През 2022 година обаче държавното управление на Кирил Петков го отзова от дипломатическия пост. "

Това ще бъде признакът, че този вид политически назначения не са методът и методът, по който оттук насетне нещата ще се случват ", сподели тогава настоящият по това време министър председател Петков. 

„ За себе си съм уверен, че това беше целенасочена офанзива, само че, също така имам и семейство и държа на безупречната известност, не мога да разреша да се хиперболизира едно нищо “, твърдеше някогашният към този момент ръководител на КПКОНПИ откакто стана ясно, че се шири в голям апартамент с персонален асансьор и тераса с нелегално построени постройки като барбекю в столичния ж.к. " Гео Милев ". 

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР