Бившият конституционен съдия и шеф в Левски - Георги Марков,

...
Бившият конституционен съдия и шеф в Левски - Георги Марков,
Коментари Харесай

Георги Марков: Левски има нужда от бизнесмен с възможностите на Майкъл Чорни

Бившият парламентарен арбитър и началник в Левски - Георги Марков, даде изявление пред сътрудниците от " Блиц ", в което беше наранена и тематиката за протичащото се при " сините ". Ето какво сподели той:

" Знам, знам. Нямам визия кои са аргументите договорът да не бъде подписан. След излизането на Васил Божков от клуба по известни аргументи Левски има потребност от предприемач с опциите на Майкъл Чорни. Само притежател от този сан може да избави Левски от банкрут. Аз се веселя, че със завръщането на Наско Сираков и Станимир Стоилов отборът взе да стъпва на краката си, печелейки първи трофей от 2009 година насам. Факт е, че в този момент е в спешен интервал, само че постигнатото не трябва да бъде забравяно.

Винаги съм бил обожател на Наско и Мъри. Даже в интервала, когато Спас Русев беше началник на Левски, аз непрекъснато му приказвах да ги върне на " Герена ". До такава степен не спирах да му го натяквам, че той стартира да не ми подвига телефона. И да приказва пред наши другари, че заобикаля към този момент да комуникира с мен, тъй като непрекъснато моля пред него за Наско Сираков и Мъри Стоилов. Сещам се за 2005-2006, когато в управата на Левски бяхме Батков, Баждеков и аз, а Наско и Мъри - свръхестествен спортно-технически тандем. И забележете - в тима имаше единствено четирима чужденци.

Това бяха Бардон, Вагнер, Ричард и Томашевич. Мечтая тази популярност на Левски да се завърне. Но с цел да се случи - споделих ви от какво има потребност клубът. Само това е спасението ".
 Мъри се застъпи за Ивков и разгласи: Наближава времето да кажа всичко!
Мъри се застъпи за Ивков и разгласи: Наближава времето да кажа всичко!

" Трябва да се търси по-нататъшно решение след отхвърли на Юнайтед груп "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР