Бившият командващ армията на Сръбска Ратко Младич, който е в

...
Бившият командващ армията на Сръбска Ратко Младич, който е в
Коментари Харесай

Ратко Младич пише писма от затвора: Западът е тъмница. Вучич, спаси Сърбия!

Бившият командващ армията на Сръбска Ратко Младич, който е в пандиза за извършени престъпления по време на войната в Босна (1992-1995), е написал писма от килията до сръбския президент Александър Вучич. 

 и сегашен пандизчия, наказан от Трибунала в Хага за закононарушения по време на войната в Босна (1992-1995), военачалник Ратко Младич, е изпратил писмо от пандиза в Хага до президента на Сърбия Александър Вучич, в което декларира:

" Вучич, единствено ти можеш да спасиш Сърбия! ", писал в писмото си наказаният от Трибунала в Хага Ратко Младич.

Белградското електронно издание Alo съощава, че генерал Младич е изпратил до президента няколко ситно изписани на ръка писма, в които е отправил рекомендации по тази причина по какъв начин би трябвало да се построява обликът на Сърбия пред света и какво би трябвало да се пази непременно, предава организация " Фокус ".

В писмата си някогашният командващ на армията на Република Сръбска декларира, че се обръща към президента Александър Вучич, като към единствения политик, който " може да резервира сръбския народ и да води сръбската страна ".

Младич е написал, че " Западът постоянно е бил тюрма и загуба за сръбския народ ", а основаната и предпазена от този народ Република Сръбска - " бодил в окото на Запада ".

Осъденият военачалник написа още, че се опасява за бъдещето на сърбите, които живеят на запад от Дрина и че " всичко, което са съумели да запазят с кръв и битка може да бъде изтъргувано от продажни политици ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР