Бившият кмет на столичния кв. Младост Десислава Иванчева, а в

...
Бившият кмет на столичния кв. Младост Десислава Иванчева, а в
Коментари Харесай

Десислава Иванчева даде заявка за участие в местните избори

Бившият кмет на столичния кв. " Младост " Десислава Иванчева, а сега наказана на първа инстанция за пожелан на рушвет, разгласи от профила си във " Facebook ", че ще се кандидатира за кмет на София на идните локални избори, а някогашната й заместничка - за кмет на регион " Младост ".

Крайният период за регистрация в ЦИК на партиите и обединенията е 11 септември.

В края на май Иванчева взе участие като самостоятелен претендент в изборите за Европейски парламент и завоюва 1.55% от гласовете, изпреварвайки парламентарно показани и участващи в ръководещата коалиция партии като " Атака " и НФСБ.

" Отново пристигна време аз и Биляна Петрова да ви помолим СПЕШНО за вашата поддръжка, която е безрезервна във всичко, през което преминахме ", написа Иванчева като прецизира, че с Биляна Петрова, някогашен неин заместител са под домакински арест.

Посочва, че имат единствено няколко дни да съберат 2 500 подписа, с цел да се записват в ЦИК за присъединяване в изборите на 27 октомври. Обяснява, че от през днешния ден към този момент са отворени два съирателни пункта за подписи - на пазара в Младост 1, до метростанцията и на метростанция " Сердика ".

Посочва, че мандатоносител ще е подкрепящата ги Християндемократическа партия.



Иванчева афишира двете с Петрова за " непослушни ". От афиш във " Facebook " профила й двете афишират, че ще продължат започнатото от " Младост " в цяла София.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Местни избори 2019 (65)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР