Бившият кмет на Стамболийски Георги Мараджиев от ГЕРБ и още

...
Бившият кмет на Стамболийски Георги Мараджиев от ГЕРБ и още
Коментари Харесай

Екс кметът на Стамболийски и още 5-ма от ГЕРБ се отказват от ОбС на Стамболийски

Бившият кмет на Стамболийски Георги Мараджиев от ГЕРБ и още 5-ма съветници от партията на Бойко Борисов се отхвърлят от местата си в новия общински съвет на Стамболийски, излиза наяве от решение на ОИК. На тяхно място влизат идващите в листата, излиза наяве от решението на ОИК.

Само ден по-рано в профила и в обществените мрежи Мараджиев, който е регионален координатор на ГЕРБ, написа, че групата на ГЕРБ в Общинския съвет на Стамболийски, състояща се от 9 души, сред които и самият той, е най-многобройна и макар, че нямат посланичество в ръководството на общината, ще бъдат градивна съпротива.

„ Ще продължим да поддържаме всички планове в полза на хората, ще продължим да предлагаме градивни за общината оферти и ще настояваме всички, към този момент утвърдени планове, чакащи финансиране, да бъдат изпълнени “, декларира той.

Каква е повода за всеобщия отвод от съветническите места, към момента не е ясно.

Ясен е обаче новият ръководител на локалния парламент на Стамболийски. Това е Константин Смиленов, който бе определен на поста на днешната първа сесия на новия локален Общински съвет. Коалицията има единствено трима съветници, „ Възраждане “ - един, а „ Алтернатива за жителите “, откъдето е новият кмет на Стамболийски Петър Неделев,осем съветници.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР