Бившият кмет на София Стефан Софиянски коментира дербито между ЦСКА

...
Бившият кмет на София Стефан Софиянски коментира дербито между ЦСКА
Коментари Харесай

Софиянски: Какъв Централен спортен клуб на армията си без нито един българин?

Бившият кмет на София Стефан Софиянски разяснява дербито сред ЦСКА - София и Левски, приключило 0:0. Някогашният длъжностен министър председател обърна внимание на обстоятелството, че " алените " започнаха мача без нито един българин в своя състав.
 Левски пропиля дузпа в 90-ата минута и пропусна да победи ЦСКА-София Левски пропиля дузпа в 90-ата минута и пропусна да победи ЦСКА-София
" Левски беше по-добрият тим и надали някой ще спори по този въпрос. За този мач, а и за нашето състезание мога да кажа, че доста ме подразни като ентусиаст титулярният състав на ЦСКА - без нито един български футболист. Не може по този начин! Какъв Централен състезателен клуб на армията си? Кой от тези играчи е бил боец? В Левски най-малко имаше четирима, а по-късно като смени влязоха още двама българи. 
 Ивков: Стоилов ме попита дали желая да си подадем оставките след мача с ПАОК Ивков: Стоилов ме попита дали желая да си подадем оставките след мача с ПАОК
За мен са необясними споровете в Левски, които се получиха. С Иво Ивков сме персонални и положителни другари. Да се стегнат левскарите, да се съберат дружно и да не се вършат на политици ", сподели Стефан Софиянски пред " Тема Спорт ".

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР