Бившият кмет на Разлог Красимир Герчев става част от областното

...
Бившият кмет на Разлог Красимир Герчев става част от областното
Коментари Харесай

Силата на опита по пътя към изборна победа! Екскметът на Разлог Красимир Герчев влиза в областното ръководство на ГЕРБ в Пиринско!

Бившият кмет на Разлог Красимир Герчев става част от регионалното управление на Политическа партия ГЕРБ в Пиринско. Герчев ще управлява партията в региона на Разлог, Банско и поречието на Места, оказвайки помощ на структурите по места предизборно. Връщането на Герчев в управническия уред на партията в региона е добър знак за мобилизацията на герберите и сигурна поръчка за победа в изборите на 2-ри април.

Опитът на някогашния разложки градоначалник и умеенето му да прави победни избори е изрично потвърден, тъй че с влизането му в управлението е сигурна гаранция за положителния избирателен резултат на партията на Борисов в региона. Припомняме, че Герчев бе отхвърлен предварително от поста кмет, поради спор на ползи и най-много поради остро политическо блъскане по върховете на ръководството в страната, защото нарушаването му бе извънредно несъществено.

Заедно с Герчев в управлението влиза и Димитър Мечитайлов от Благоевград. Силно стягане на редиците на Политическа партия ГЕРБ, които първи започнаха предизборните си совалки по места, наясно са с композирането на кандидат-депутатската си листа и са подготвени да щурмуват Народното събрание, осигурявайки си най-малко 5 депутатски места. Членовете на регионалното ръководство- водачът Андрей Новаков, Даниела Савеклиева, Бисер Михайлов, Георги Динев, Красимир Герчев и Димитър Мечитайлов са разпредели района и всеки от тях ще работи със структурите по места, разбра Struma. com.

Както писахме още преди седмица стана ясно кои ще са част от герберската кандидат-депутатска листа. Тя ще се води от Росен Желязков, следван от Даниела Савеклиева от Благоевград, Костадин Стойков от Петрич, 4-ти е Георги Георгиев от Сандански, 5-тото място бе отредено този път за Разлог и там е доктор Емил Тончев, бил към този момент народен представител, 6-тото място е за Банско и Александър Мацурев. Последен в листата е отличникът по преференции Стефан Апостолов от Симитли.

Прогнозите са, че ГЕРБ този път ще съумеят да вкарат 5-има депутати. 4-има от тях са сигурни, поради потвърдено сполучливата им работа преди избори и това са Росен Желязков, Костадин Стойков, Георги Георгиев, Стефан Апостолов. Кой ще е петият, ще се разбере след 2-ри април.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР