Бившият кмет на Ню Йорк Руди Джулиани и актрисата Мария

...
Бившият кмет на Ню Йорк Руди Джулиани и актрисата Мария
Коментари Харесай

Мария Бакалова номинирана и за антинаградите Златна малинка

Бившият кмет на Ню Йорк Руди Джулиани и актрисата Мария Бакалова получиха номинация за филмовите антинагради " Златна малинка ". Категорията е за най-лоша екранна двойка в сцена от продължението на кино лентата " Борат ".

Съперници на Бакалова-Джулиани са Робърт Дауни-младши и " изцяло неубедителния му уелски акцент " във кино лентата " Доктор Дулитъл ", Харисън Форд и подправено изглеждащо компютърно генерирано куче в " Дивото зове ", Лорън Лапкус и Дейвид Спейд за " Не който би трябвало ", Адам Сандлър и " стържещият му глас на простак " в " Хелоуинът на Хюби ".

Джулиани е номиниран и в категорията " Най-лош поддържащ артист ". В сцената той играе себе си, а героинята на Бакалова Тутар го интервюира.

С най-вече номинации за премиите " Златна малинка " - шест на брой, са филмите " Доктор Дулитъл " и полската еротична драма " 365 дни ".

Антинаградите " Златна малинка " са учредени през 1980 година като противовес на холивудския награден сезон. Номинираните и спечелилите се избират от към 1100 членове на едноименната фондация от Съединени американски щати и още 19 страни, които се записват онлайн и заплащат членски импорт на стойност 40 $.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР