Бившият кмет на Каварна Цонко Цонев публикува гневен пост в

...
Бившият кмет на Каварна Цонко Цонев публикува гневен пост в
Коментари Харесай

Разпали ли нова война между ГЕРБ и БСП Кумгейт в Хасково?

Бившият кмет на Каварна Цонко Цонев разгласява ядосан пост в обществената мрежа. След като стана ясно, че Делян Добрев се отдръпва от всички заемани от него постове поради абсурда с " Кумгейт " в Хасково , Цонев пусна лист с роднински назначения на кметицата на Каварна .
 
Делян Добрев се отдръпва от всички заемани постове

" Днес един заслужен човек си подаде оставка в ефира на БТВ - това беше Делян Добрев . Искам да показва на вниманието на госпожа Елена Йончева държанието на госпожа Нина Ставрева, кмет на Община Каварна и нейна съпартийка ", написа в профила си във Фейсбук дългогодишният кмет на Каварна.
 


В листата Цонко Цонев изброява имена на родственици на актуалната кметица , кадър на Българска социалистическа партия, които са поели основни позиции :
 
ГЕРБ отдръпна доверието си от кмета на Хасково, бил отчаяние

" Председател на Българска социалистическа партия Каварна и на бюджетната ни комисия в общинския съвет стана втората й братовчедка - Виктория Керчева , другият втори братовчед - Ивайло Керчев , изненадващо стана механически началник във компания " Титан ", която почиства Каварна.
 
Същият подписва протоколи за разчистване, които се разплащат от братовчедката.
 
Брат й Ивайло Иванов , това лято при 40-градусови жеги извърши озеленяване на два обекта та изходите на Каварна, факт, забелязан от стотици каварненци.
 
Йончева: Близки до Делян Добрев са назначавани на основни позиции в община Хасково

Шофьорът й , изпълняващ и други функционалности с изключение на служебните, дружно с нейният брачен партньор заплашваха журналистка от вестник " 168 часа ".
 
Назначи за зам.-кмет Ивелина Илиева от ГЕРБ Добрич , изключителна близка до Живко Мартинов-Суджука , която в този момент е безработна, тъй като беше заменена и като зам.-областен шеф.
 
И още доста " геройства ", които съм описвал през последните две години ", изброява в поста си Цонев.
 
Проговори някогашният народен представител Живко Мартинов, обвинен по " Суджукгейт "

" Последното мъжество е, че Вашата съпартийка ще вкарва и квестори за сесиите на Общински съвет Каварна, тъй като екип на Канал 3 си разреши да снима последната ни сесия. Има и още, и още, и още ", добавя той.
 
" Явно другарката Ставрева постоянно си пие кафето със Суджук, само че, щом е за ваш кадър -може! ", написа в умозаключение някогашният градоначалник. По тематиката Хасковският кмет с отворено писмо: Не се дистанцирам от ГЕРБ, а от Делян Добрев
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР