Бившият кикбоксьор е задържан заедно с брат сиАндрю Тейт, британско-американски

...
Бившият кикбоксьор е задържан заедно с брат сиАндрю Тейт, британско-американски
Коментари Харесай

Арестуваха Андрю Тейт в Румъния за изнасилване и трафик на хора

Бившият кикбоксьор е арестуван дружно с брат си

Андрю Тейт, британско-американски жител и някогашен професионален кикбоксьор, пораждащ различия в обществените медии, беше арестуван дружно с брат си Тристан в окръг Илфов северно от Букурещ късно нощес по обвинявания в трафик на хора и обезчестяване, съобщи Асошиейтед прес, като се базира на румънски медии, заяви Българска телеграфна агенция. По-рано Тейт беше блокиран от разнообразни обществени медийни платформи поради език на омразата във връзка с дамите.

Дирекцията за следствие на закононарушенията на проведената престъпност и тероризма в Румъния сподели в късно изказване, че четирима обвинени, в това число двама английски жители и двама румънци, са задържани по обвинявания в присъединяване в проведена незаконна група, трафик на хора и обезчестяване.

По информация на дирекцията, представена от АП, английските жители са вербували дами, които са били подложени на „ актове на физическо принуждение и психическа насила “, били са полово експлоатирани от членове на групата и принудени да вземат участие в порнография, предопределена да придобие „ значими финансови облаги “, отбелязва организацията.

В изказването не се загатват имената на братята Тейт. Снимки, оповестени от румънски медии, демонстрират по какъв начин Тейт бива отведен с белезници от маскирани чиновници на реда.

Дирекцията за следствие на закононарушенията на проведената престъпност и тероризма заяви, че е идентифицирала шестима души, които са били полово експлоатирани от проведената незаконна група, и че пет къщи през вчерашния ден са били обект на нахлуване. Заподозрените са арестувани за 24 часа.

По-рано тази седмица Тейт разгласява в Туитър видео на планински регион в Румъния, където се оповестява, че е живял през последните пет години.

Тази седмица Тейт влезе в словесна война с 19-годишната активистка за климата Грета Тунберг, откакто показа своя фотография в Туитър, на която стои до състезателен автомобил „ Бугати “ и се похвали, че има 33 автомобила.

Видеозапис от полицейската акция, съпътстващ изказването на организацията за битка с проведената престъпност, демонстрира няколко замъглени спортни коли, пачки пари и револвер, добавя АП.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР