Бившият капитан от армията Хана Граф и съпругът ѝ Джейк,

...
Бившият капитан от армията Хана Граф и съпругът ѝ Джейк,
Коментари Харесай

Женени актьор и военен стават първите трансджендър родители във Великобритания

Бившият капитан от армията Хана Граф и брачният партньор ѝ Джейк, който е артист, ще бъдат първата двойка транссексуални във Англия, които ще осиновят дете.

Двамата оповестиха радостната вест, че през април чакат момиченце от сурогатна майка, чиято идентичност пазят в загадка, оповестява „ Мирър “.

Преди близо година те оповестиха по малкия екран, че стартират да търсят метод да станат родители.

„ Винаги съм желала деца, само че в никакъв случай не съм мислела, че ще имам. Мислех, че в никакъв случай няма да имам другар, още по-малко, че ще се омъжа. Но ето ни в този момент – ще бъда майка “, споделя Хана.

32-годишната Хана и 41-годишният Джейк се срещнали преди три години и се оженили през 2018 година, когато станаха първите брачен партньор и брачна половинка на Острова, които са си сменили пола.

Хана разкрила, че е транссексуална през 2013, когато към този момент била в армията и останала там до 2018, когато напуснала с чин капитан, с цел да стане майка.

Джейк оповестил, че е транссексуален, когато бил на 28.

Двамата са изцяло готови за рецензиите, които чакат да получат за решението си да станат родители.

„ Даже чухме хора да споделят, че желаеме да отгледаме транссексуално бебе. Защо, за Бога, бихме желали това за детето си? Ние знаем какъв брой е мъчно да си транссексуален и желаеме тъкмо противоположното за нашата щерка “, изяснява Джейк.

Момиченцето е генетично обвързвано с Джейк посредством яйцеклетките, които той запазил, когато краткотрайно спрял да приема тестостерон преди няколко години, преди да срещне Хана.

Неговата майка и сестра му платили за процедурата, която коствала 17 000 паунда.

От клиниката му обяснили, че яйцеклетките трябвало да бъдат оплодени, по тази причина избрал за донор човек, който да наподобява доста на бъдещата му брачна половинка.

„ Аз съм много невисок, артистичен, зле с науката и логиката. Исках донор на сперма, който да балансира това. по тази причина избрах висок инженер, състезателен вид с кафяви очи. Избрах някой тъкмо като хана “, споделя Джейк.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР